BE SEEN, GET CONNECTED

 

Bisnes zaman sekarang perlukan anda untuk mempunyai “online presence” yang sangat kuat. Macam-macam medium yang anda boleh gunakan. Namun, medium terbaik adalah menerusi laman web.

Kenapa “Online Presence” Penting?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat kalau anda tingkatkan “online presence” anda menerusi website.

INFO BISNES

Prospek biasanya akan mencari maklumat menerusi laman web. Jika anda mempunyai maklumat yang dicari tapi anda tiada di Google, tak ke rugi?

Bila-bila Masa

Seronok tak kalau pukul 1-2 pagi pun anda boleh lakukan transaksi jual beli? Automatik pulak tu. Buat je laman web. Setel masalah anda.

Sales Melonjak

Berapa banyak whatsapp dan PM yang anda boleh layan dalam satu masa? Baik anda biar website anda je yang setelkan semua tu. Mudah.

trust

Bila anda ada laman web, prospek akan lebih percayakan anda berbanding pesaing anda. Bila dah percaya, mudah la anda nak hasilkan sales!

Kenapa Tak Guna FB & IG?

FB dan IG ni ibarat anda menyewa dengan orang lain sebenarnya. Bila-bila masa saja anda boleh dihalau dan adat menyewa, mesti ada peraturan yang anda kena ikut. Dengan website, andalah tuan tanah. Boleh buat apa je yang anda suka. 

Jom! Biar kami tingkatkan “online presence” anda.