BE SEEN, GET CONNECTED

Bisnes zaman sekarang perlukan anda untuk mempunyai “online presence” yang sangat kuat. Macam-macam medium yang anda boleh gunakan. Namun, medium terbaik adalah menerusi laman web.

Kenapa “Online Presence” Penting?

Banyak sangat kelebihan yang anda akan dapat kalau anda tingkatkan “online presence” anda menerusi website.

INFO BISNES

Prospek akan mencari maklumat menerusi laman web. Jika anda mempunyai maklumat yang dicari tapi anda tiada di Google, tak ke rugi?

BILA-BILA MASA

Seronok tak kalau pukul 1-2 pagi pun anda boleh lakukan transaksi jual beli? Automatik pulak tu. Buat je laman web. Setel masalah anda.

SALES MELONJAK

Berapa banyak whatsapp dan PM yang anda boleh layan dalam satu masa? Baik anda biar website anda je yang setelkan semua tu. Mudah.

Cara Tingkatkan “Online Presence”

Kami di Queflip menyediakan beberapa jenis servis yang mampu untuk meningkatkan “online presence” anda. 

Copywriting

Bukan semua benda anda kena tulis. Tulis pendek pun boleh buat sales!

SEO

Kalau tak pandai menangi hati Google, mana boleh nak rank tinggi!

Strategi Media Sosial

Jangan post ikut suka. Content sangat penting untuk tingkatkan trust!

Penulisan Artikel

Artikel kena unik dan ada gaya anda yang tersendiri sebagai identiti anda!

Web Design

Kami suka design untuk bisnes yang hebat-hebat macam bisnes anda!

Translation

Trik paling pantas dan mudah untuk sentiasa ada content fresh dan padu!

Hasil Kerja Website

Kami ada banyak lagi ruang untuk kami pamerkan website anda disini.

Ada Soalan?

Cara paling pantas untuk berhubung adalah menerusi whatsapp (pastikan dalam waktu bekerja). Kami ready untuk jawab sebarang soalan daripada anda.